31 mai 2009

acum e tarziu...

intalnim in viata persoane noi, de care ne apropiem mai mult decat am fi crezut ca este posibil. intalnim si persoane de care nu ne apropiem deloc. dar pe langa acestea, exista persoanele pe care le vom iubi toata viata, neconditionat, sacrificand orice si facand compromisuri atat de mari, incat depasim limita pe care credeam ca o avem. si cand aceste unice persoane sunt inlocuite, cand circumstantele nu ne mai permit sa aratam ce simtim pentru ele, cand ne aducem aminte, din cand in cand, de vremurile in care totul ni se parea indiferent, de vorbele spuse la nervi si de planurile care le excludeau de fiecare data, atunci ne dam seama ca am facut o greseala. si una mare.

intotdeauna va exista o rascruce de care va depinde restul vietii tale. imi amintesc, cand eram mica, mereu a existat cineva care sa-mi spuna pe unde sa o iau, stiam diferentele dintre bine si rau, si era mai simplu ca niciodata sa aleg intre doua lucruri total opuse. o sa fi pus in situatia de a alege intre doua lucruri care inseamna la fel de mult pentru tine. si indiferent ce vei face, cineva va avea de suferit, dar mai mult decat ei, tu. vei simti cum remuscarile te cuprind, cum regretele incep sa-ti urle in cap. intre iubire si iubire, prietenie si prietenie, fericire si fericire... n-o sa poti alege niciodata. pe drumul pe care o vei lua, te vei lovi de atat de multe lucruri care iti vor aminti de celalalt. parfumuri, muzici, obiecte banale care inseamna atat de mult, filme, poze. si toate astea sunt atat de perfecte incat te doboara cu frumusetea lor, nu poti sa rezisti, pur si simplu. si cand te gandesti ca la inceput nu-ti inspirau absolut nimic...

da, ar fi frumos sa le aduni pe toate la un loc, sa te simti implinit, sa nu te dai peste cap de fiecare data cand te trezesti singur. iti dai seama ca nu conteaza banii pe care ii ai, hainele pe care le porti, masina si toate aceste cacaturi! nu conteaza deloc! adu-ti aminte ca exista oameni, cu SUFLET, de care ai nevoie mai mult decat orice altceva. adu-ti aminte ca odata, demult, ai avut ocazia sa le arati CAT si ai ratat-o pentru cacaturile enumerate mai sus. si acum, o sa regreti toata viata.

Un comentariu:

Vilhelm man spunea...

O seara frumoasa iti doresc!

Trimiteți un comentariu