2 iun. 2009

simt atat de mult.


stii cum e sa te trezesti dimineata si sa vezi cum iti bate soarele in fata? si in atatia ani de existenta sa nu fie zi in care sa nu te enerveze? stii cum e sa inceapa sa-ti placa la un moment dat? asa, dintr-o data. sa-ti placa. sa ai nevoie de el si sa-l iubesti si sa-ti placa sa-l iubesti. atunci apare ceva nou in viata ta, ceva bun.

sau sa mergi dimineata prin oras si sa vezi atatia oameni cu curu-n sus... sunt oribili si din cauza lor totul o sa mearga prost. claxoane si injuraturi. cum ai putea sa fi linistit? dar stii cum e sa nu-i mai observi? tot asa, dintr-o data. o sa-ti placa de ei, o sa fie amuzanti, cu grijile lor banale si cu mintile lor inapoiate. la ce se gandesc ei oare, si pentru ce sa grabesc? sa prinda rosu si la al doilea semafor? ha ha. n-o sa-ti mai pese de ei. nici n-o sa-i mai observi intr-o zi.

sau sa vrei ceva pentru ca vor altii. sa-ti faci planuri pentru altii, doar ca sa nu raciti relatia. doar pentru ca ei s-au plictisit. stii cum e sa ii refuzi de fiecare data si sa-i minti ca-ti pare rau? sau sa le spui "da" apoi sa gasesti scuze? ce rost are? spune-le "nu" de la inceput. pentru ca intr-o zi o sa constati ca tu nu te-ai plictisit deloc, iubesti monotonia, soarele, claxoanele si injuraturile.

sau sa-ti dai seama ca nu ai facut nimic toata viata, ca in tot timpul asta nu ai invatat nimic special. stii cum e sa nu regreti? da, dintr-o data o sa afli ca nu ai nevoie de ceva special neaparat.

sau sa-ti promiti ca vei fi intotdeauna cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant... sa vrei sa duci o viata perfect calculata, din toate punctele de vedere, sa poti sa te descurci singur si sa nu ai nevoie de nimeni, sa-ti cumperi un apartament numai pentru tine. sa nu te casatoresti, sa nu faci copii. stii cum e sa realizezi intr-o zi ca tocmai ti-a disparut capul de pe umeri? stii cum e sa iubesti? asa... dintr-o data.

atunci o sa vezi de ce iti place soarele, de ce iubesti absolut toti oamenii de pe planeta si de ce nu vrei sa-ti schimbi viata. dar mai ales, o sa vezi de ce nu ai nevoie de nimic special. pentru ca tocmai ai gasit.

Un comentariu:

Anonim spunea...

inca o minte stralucita , bravo !

Trimiteți un comentariu