8 mai 2009

viata in sine. cea mai ironica perioada din existenta ta.


Si pentru ca am pus un asemenea titlu, cred ca e momentul sa invat sa fiu si eu asa.

Semne ca functiile psihice ale emisferelor cerebrale au disparut:
1) Nimeni nu se oboseste sa iti aminteasca din cand in cand ca ai innebunit crezand ca totul merge bine si ca lucrurile importante conteaza mai mult decat cele neimportante. (Atentie, daca asta ti se pare logic, inseamna ca ai innebunit si tu, ca si mine. Nu mai e cale de intoarcere. Dar, sincer acum... Nu e normal?)
2) Nu poti intra cu forta in sufletul cuiva daca nu te accepta. Dar cand ti se spune ca locul tau e acolo, nu te mai gandesti sa dai inapoi, ci faci ceea ce ti se spune. (Da, si tie iti convine. E frumos. Dar tu esti nebun, ceva trebuie sa fie gresit.) E gresit, intr-adevar. Pentru ca la un moment dat, iti dai seama ca locul tau nu e acolo, ti s-a parut. Esti neimportant. Si lucrurile neimportante conteaza mai putin decat cele importante.
3)Te chinui sa arati ca iti pasa, dar concluzia este una cu totul si cu totul neasteptata. De fapt nu-ti pasa de nimic. Nu ai sentimente. (Un comentariu ironic nu-si are locul aici.)
4)Te chinui sa crezi ca si celorlalti le pasa. Te minti singur. Fi atent, ca ei nici macar nu tin minte ce le-ai spus acum doua zile. (Nici aici.)
5)Esti vinovat pentru tot ce se intampla. Si daca nu esti, fi linistit, exista o portita ascunsa in fiecare situatie, chiar daca tu nu o vezi. Cineva o sa intoarca povestea pe toate partile, inclusiv pe partile inexistente, in asa fel incat sa-ti dai seama ca vina e a ta. (Nici aici.)
6)...(Nici aici.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu