21 aug. 2009

The fake beauty

Plimbandu-ma prin casa cautand o ocupatie, am gasit, aruncata intr-un colt, o revista cat se poate de obisnuita. Toate bune, frumoase si normale, pana cand am ajuns la ultima pagina, unde era o reclama la FHM: "Alege cele mai sexy 100 de femei din lume." Si da, intr-adevar, erau 100 de poze (cred, ca nu le-am numarat) cu 100 de femei. Si absolut toate erau la fel. Toate. Singura diferenta, care ar trebui sa fie suficient de importanta, macar pentru a schimba titlul articolului, era lenjeria intima. Cum poate transforma o carpa o femeie? Cum o poate face din ordinara sa para sexy? Pai... Nu poate.

1.Se pare ca in ziua de azi nu conteaza atat de mult cum arati, conteaza doar hainele pe care nu le porti. Nu trebuie sa fi sexy, daca ai bani, dai o fuga pana la jolidon si peste 10 minute arati bine.

2.Sau poti purta o cravata, si atat. Nu e nevoie sa acoperi cu palmele silicoanele pe care le ai, ca deja e la ordinea zilei sa lasi sa se vada cat de falsa esti.

3.Poti, de asemenea, sa adopti o pozitie cu curu' in afara si tatele in gat. Asta e foarte sexy, nicidecum vulgar.

4.Stai jos, cu mainile pe genunchi, dar atentie! Mana stanga pe genunchiul drept, si mana dreapta pe genunchiul stang, astfel incat, primul lucru care sa sara in ochi, sa fie silicoanele.

5.Intinde-te pe jos si baga-ti mana in chiloti cu cea mai mare lejeritate de care dispui.

6.Si ultima, dar nu cea din urma, sa nu stai niciodata cu capul drept! Trebuie sa stai cu barbia mai jos decat este necesar, dar cu privirea indreptata in fata. Uite-te pe sub sprancene si zambeste la camera, cu un deget in gura.

Astea sunt doar 6 din cele o mie de modalitati pe care le ai, si pe care le poti folosi. Si gata, dupa acest curs, du-te si alege din sertar sutienul care iti umfla cel mai mult tatele, iar daca ai niste chiloti doar din 3 ate (daca nu, poti improviza) e perfect! Ciufuleste-ti un pic paru si stai in pat si asteapta sa ti se spuna cat de sexy esti.

Si acum, intrebare. Cum le deosebiti, fratilor, daca le vedeti pe toate in acelasi loc? Sunt identice. Cum poti alege o singura femeie, din 100, daca toate arata la fel de penibil? Se pare ca frumusetea in ziua de azi nu inseamna nici mai mult, nici mai putin, decat o papusa barbie vie. O papusa sinistra, din plastic, rahitica si cu distanta dintre picioare cat de-aici pana in China. Asta e frumos. Asta e sexy si original. Nu poti sa faci parte din aceasta societate daca nu esti la fel ca toate celelalte. Daca n-ai tate, baga-ti pungi. Daca n-ai cur, stai cu fata la camera. Daca n-ai buze pe care sa ti le freci cu degetu, acopera-le cu o suvita de par blond si fara culoare. Si nimeni, niciodata, n-o sa te iubeasca. Crezi tu ca barbatii care citesc FHM o sa te prefere vreodata in locul unei papusi gonflabile de la sex shopurile din centru? Iti zic eu, nu e nici o diferenta intre tine si ele. Nici n-o sa-si dea seama. O sa se uite la tine, apoi la papusa, apoi iar la tine, apoi iar la ea si tot asa, si o sa zica "O iau p-aia mai ieftina."

Asa ca, draga mea tarfa (ma refer la toate, dar pentru mine e una singura, clonata de mii de ori) lasa pozele, lasa chirurgia, lasa curvele din filmele porno pe care incerci sa le imiti, si fa-ne o favoare. Cand iti tai venele sa porti trening.

Un comentariu:

Deed spunea...

"cand iti tai venele sa porti trening"
=))))))))) hahaha

Trimiteți un comentariu