23 nov. 2009

Un alt fel de alegeri


Am ajuns din nou la rascrucea de drumuri care ma bantuie de ani de zile. Si nici macar pana acum nu am reusit sa ma hotarasc pe ce parte ar trebui sa o iau, gandurile mele nu cunosc notiunile astea. Stanga, dreapta, inainte, inapoi, pe diagonala, in sus, in jos. Singura bariera de care se lovesc ele, este latura mea sentimentala, pe care de multe ori imi doresc sa n-o fi avut, sau macar sa nu fi fost atat de profunda.
Mai e ceva de adaugat? Nu. E exact acelasi lucru, aceeasi rutina, acelasi joc in care sunt prinsa de atata timp. Bricks. Ati jucat bricks? Bila aia care se loveste de perete si apoi se intoarce la tine. E cea mai buna comparatie pe care am gasit-o.
Sansele pentru care ma zbateam atat, gandindu-ma cum sa fac sa nu le mai las sa treaca pe langa mine, renuntand sa mai astept acel 'moment potrivit', analizand situatii peste situatii zi de zi si ora de ora...? Fuck 'em. Ce-am rezolvat? Am facut aceeasi greseala ca de obicei. Am uitat ce e important pentru mine, ce m-ar face fericita. Am gandit rational, am ales calea comoda si usoara, uitand complet ca e de fapt mai grea decat pare. Si a zburat sansa. A zburat ambitia mea de a face ce vreau macar o data, de a repara o greseala. Si timpul a trecut si s-a pus praf, mult praf peste puterea mea de a alege. Cred ca inca astept 'momentul potrivit', trezirea din vis. Nu pot accepta aceasta realitate. E prea mult.
Vreau impulsivitate. Spontanietate. Promptitudine. Nu am asa ceva in caracter. Nu am acele momente excelente in care risti, pur si simplu, asteptand urmatoarea etapa, nestiind cum va fi, daca va fi, sau daca va fi mai bine sau mai rau. Nu am carpe diem-ul necesar. Ar trebui sa fiu in stare sa profit de fiecare secunda, sa las gandurile, problemele si grijile la o parte, macar o singura data.

5 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cRiS spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cRiS spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu